2007 Mercedes Benz CLS 320 CDI 7G Automaat/Alle opties!/Leer/HK/Slechts 199d km

9,995

Bijzonder fraaie Mercedes CLS 320 CDI ingeruild gekregen op een Audi S4. Deze CLS was in eigendom van de ex chef werkplaats van Wensink Zwolle welke de auto sinds 2018 in zijn bezit heeft gehad. Sinds 2018 is nauwkeurig bijgehouden door hem welke onderdelen hij heeft vervangen en hier zijn ook nota’s van aanwezig (ca 5k geinvesteerd alleen aan onderdelen de afgelopen 2 jaar!). Resultaat is een CLS die nu technisch en optisch in waanzinnig fraaie staat verkeerd. Geen deukje, krasje of schade te vinden aan zowel de binnen- als de buitenkant. We durven dan ook wel met 100% zekerheid te stellen dat in deze prijsklasse deze CLS de fraaiste en technisch beste is die je voor dit geld kunt kopen!

Voorzien van de sterke 320 CDI V6 dieselmotor gekoppeld aan de ultrafijne 7G tronic automaat. De motor loopt als een zonnetje en dankzij het nauwkeurig uitgevoerde onderhoud is er op de rij eigenschappen niets aan te merken. De CLS spoort keurig rechtuit, stuurt strak zoals het hoort en niet wazig en de automaat schakelt keurig op en af. Kortom de 2ton aan kilometers is absoluut niet merkbaar aan deze CLS. Dit betreft een Euro4 uitvoering met af-fabriek roetfilter dus geen additionele MRB heffing voor 2020!

Sinds 2018 zijn er vele dingen vervangen maar we sommen even de grote zaken op zoals nieuwe accu, vervangen automaatolie en filter, alle vloeistoffen nieuw, intercooler en brandstofslangen nieuw, motorsteunen 3 stuks vernieuwd, inbouw Bluetooth module, cardan olie ververst, schijven en blokken rondom nieuw, distributieketting nieuw, 4x nieuwe Michelin Pilot Sport banden gemonteerd, nieuw voorruit en 6x nieuwe gloeibougies. Onlangs (6-2019) nog een kleine beurt gehad met nieuwe olie en filter dus de komende tijd is er absoluut geen onderhoud te verwachten aan deze CLS!
Uiteraard zijn er facturen van uitgevoerd onderhoud bij de auto aanwezig. Tevens kunnen we u bij serieuze interesse in contact brengen met de vorige eigenaar die alle uitgevoerde werkzaamheden kan bevestigen. Tevens stellen wij de auto graag ter beschikking voor een aankoopkeuring zodat door een derde de kwaliteit van dit exemplaar nogmaals bevestigd kan worden.

De optielijst van deze CLS is een zegening voor de ware autoliefhebber. Vrijwel alle opties zijn aanwezig; 19 inch lichtmetaal met onbeschadigde velgen, lederen bekleding, navigatie af-fabriek met TV, stoelverwarming en stoelverkoeling, elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Harman Kardon audio, schuifdak, xenon, alarm en nog veel meer. Luchtvering ontbreekt als enige optie maar dat is een bewuste keuze van de vorige eigenaar aangezien de luchtvering van dit type CLS meer problemen en kosten oplevert dan comfort!

Voor de vraagprijs leveren wij de CLS af met APK t/m 2020. Tegen 500 euro meerprijs kan de CLS met garantie geleverd worden. Inruil is (beperkt) mogelijk. Bel/mail/Whatsapp ons voor meer informatie over de CLS.
Let op: wij zijn uitsluitend op afspraak geopend maar wel 7 dagen in de week.

  • There are no features available
Status: Aanbod
Bouwjaar: 2007
Merk: Mercedes-Benz
Model: CLS
Carrosserie: 5 deurs
KM stand: 199417
Transmissie: Automaat
Motor: 3.0L V6 Diesel
Marge/BTW auto: Marge
Back to top